Îngrijirea pielii în timpul primăverii

Stop. Recharge. Glow.

După o iarnă întunecoasă și rece care ți-a lăsat pielea uscată și ternă, primăvara aduce raze intense de soare și noi provocări pentru tenul tău! Umiditatea și temperaturile cresc, iar natura își revine încet la viață. Tenul tău se adaptează noilor condiții, iar rutina riguroasă de skincare de iarnă nu îi mai este necesară.
BeWell Store îți oferă un plan de îngrijire a tenului potrivit pentru lunile călduroase!

Pasul 1: Demachiere

Înlăturarea machiajului și a micro-particulelor de praf care s-au depus de-a lungul zilei pe ten este baza  fiecărei rutine de îngrijire de succes. Alege un demachiant natural blând, potrivit tipului tău de ten!

Pasul 2: Curățare

Curăță delicat tenul în fiecare zi cu un produs lipsit de substanțe chimice și exfoliază-l o dată sau de două ori pe săptămână, dar nu mai mult. Primăvara este recomandată alegerea produselor de curățare cu proprietăți anti-inflamatoarii care să elimine celulele moarte, fară a irita pielea.

Pasul 3: Hidratare

Cea mai importantă schimbare în rutina de îngrijire a tenului primăvara este consistența cremei hidratante. Specialiștii recomandă hidratarea ușoară a tenului cu ajutorul produselor de tip gel pe bază de ingrediente naturale și acid hialuronic. Acestea intră ușor în piele și calmează posibilele iritații.

Pasul 4: Protecție Solară

Ce aplicam mai întăi, crema hidratantă sau crema pentru protecție solară? Joshua Zeiner, director al studiilor cosmetice și dermatologice la Mount Sinai Hospital afirmă că pentru a funcționa, SPF-ul trebuie să intre profund în piele, iar bariera unei creme hidratante de calitate nu i-ar permite acest lucru. Alege o cremă de protecție solară ușoară, cu un grad ridicat de SPF!

-10% la prima comanda! Aboneaza-te la newsletter!

Închide Coșul tău
Nu aveți niciun produs în coș.
Puncte