Returnare produse

POLITICA DE RETUR

Conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor, termenul de returnare a unui produs este de 14 zile calendaristice de la momentul primirii.

Costurile cu returul acestuia vor fi suportate de catre client.

In cazul în care aveți în cadrul comenzii produse din mai multe categorii, taxa de retur se aplică în funcție de produsul din categoria returnată și poate beneficia de retur în funcție de specificul categoriei.

In intervalul precizat, clientul trebuie sa anunte in scris comerciantului intentia sa, iar produsul poate fi returnat doar daca este in aceeasi stare in care a fost livrat.

NUTRISENTIAL HEALTHCARE SRL isi rezerva dreptul de a refuza produsul la primire, in cazul in care acesta a fost desigilat/utilizat sau prezintă accesorii deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, componente lipsă etc.

NUTRISENTIAL HEALTHCARE SRL va returna contravaloarea produsului prin:

– ordin de plata in maxim 30 zile calendaristice de la primirea produsului si numai dupa ce acesta indeplineste conditiile de retur.

Taxa de transport va fi suportata de catre client.

Termenul de 14 zile calendaristice prevazut pentru exercitarea dreptului de retragere din contract incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator/cumparator.

Un produs poate fi returnat in cazul in care nu a fost desigilat/utilizat.

Dreptul de retur in 14 zile calendaristice se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.nutrisential.ro

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conform Ordonantei nr. 34/2014 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.

Dreptul de retragere din contract nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la adresa info@nutrisential.ro  sau la numarul de telefon:…………………….. Programul nostru este de luni pana vineri intre orele 10:00 – 17:00.

Formular produse retur


    -10% la prima comanda! Aboneaza-te la newsletter!

    Închide Coșul tău
    Nu aveți niciun produs în coș.
    Puncte