Dermafirm, dermato-cosmetice coreene premium

Disponibile doar pe BeWell Store!

Ce sunt dermato-cosmeticele coreene?
Spre diferență de cosmeticele obișnuite, dermato-cosmeticele coreene sunt noncomedogenice, testate dermatologic, potrivite chiar și pentru pielea sensibiliă, și nu în ultimul rând, mult mai eficiente!

De ce Dermafirm?
Brand-ul coreean Dermafirm își bazează formulele premium pe studii și teste realizate în medii controlate, nu conțin parabeni, tar, coloranți artificiali sau alte ingrediente dăunătoare tenului. În schimb, produsele Dermafirm conțin ingrediente formulate de experți în laboratoare proprii, iar brand-ul deține o serie de certificări, printre care și CGMP (Cosmetic Good Manufacturing Practice). Explorează și tu gamele Dermafirm și alege produsele potrivite pentru tenul tău!

Gama Asta-Lifting

Pielea începe procesul de îmbătrânire la vârsta de 26 de ani. Dermato-cosmeticele din gama Asta-Lifting au la bază astaxantina, cel mai puternic antioxidant natural. Acest agent anti-îmbătrânire nu permite radicalilor liberi să atace pielea, are o putere rapidă de absorbție datorită tehnologiei liposomale și redă elasticitatea. În plus, gama Asta-Lifting conține extract de mulberry bark, un inhibator al hiperpigmentării și un complex robust de peptide care susține metabolismul celular al pielii.

Gama Ultra Soothing

Destinată tenului sensibil, uscat și ușor iritat, gama Ultra Soothing calmează și hidratează pielea cu ajutorul celor 4 ingrediente active: azulene, extract de frunze de perilla, peptide și un complex de 17 amino-acizi. Acestea acționează la nivelul epidermei, redau elasticitatea, hrănesc în profunzime, reechilibrează și protejează tenul.

Dermato-cosmetice coreene

BeWell Store îți pune la dispoziție și alte dermato-cosmetice coreene Dermafirm.

Cu un conținut ridicat de acid hialuronic, unt de shea și ulei de argan, Crema Pure Moisturizing hrănește tenul în profunzime și îl menține hidratat pe o perioadă îndelungată. Acest proces este realizabil datorită trehalozei, o zaharidă vegetală cu proprietăți de retenție.

Pad-urile Anti-Rid pentru ochi redau elasticiate pielii și reduc liniile fine prin intermediul adenozinei, un compus de origine naturală. Complexul de 7 peptide ameliorează și calmează senzația de uscăciune.

Crema pentru gât și linii fine Advanced este formulată cu ingrediente pure premium care stimulează producția naturală de colagen. Principalele ingrediente active sunt ceramidele NP, pantenolul, adenozina, extractul de rădăcină de Anemarrhena și tripeptida 29.

-10% la prima comanda! Aboneaza-te la newsletter!

Închide Coșul tău
Nu aveți niciun produs în coș.
Puncte