3 vicii pe care le poți evita fara probleme, folosindu-te de produsele Nutrisential

3 vicii pe care le poți evita fara probleme, folosindu-te de produsele Nutrisential

0 comentarii

Știm cu toții cât de greu este să lași deoparte anumite obiceiuri ce ți le-ai consolidat de-a lungul vieții. Este extrem de dificil să te adaptezi uneori unui sitl de viață diferit. Însă atunci când simți că trebuie să schimbi ceva, este indicat să lași toate scuzele deoparte și să acționezi. 

Corpul tău îți trimite semnale că are nevoie de o pauză? Șimți că ceva nu funcționează? Ești din ce în ce mai obosită și te simți copleșită în fiecare zi? 

3 obiceiuri nocive pentru sănătatea ta

Iată 3 obiceiuri viciate ce-ți alterează starea de bine și te fac să te simți din ce în ce mai rău zilnic. De cele mai multe ori, alimentația nesănătoasă (“deliciile” fast food), consumul de cafea și excesul de dulciuri sunt cele mai nocive obiceiuri. Ceea ce este cu atât mai grav este faptul că ele sunt înrădăcinate în stilul  de viață al majorității, la scară largă. Știați că la nivel mondial media consumului de cafea se situează la 4 – 5 cești zilnic? 

Atât timp cât ne împărțim cele 24 de ore ale zilei între lanțurile de fast food-uri și vitrinele pline cu prăjituri și sucuri carbogazoase, iar dimineața o începem cu țigara într-o mână și ceașca de cafea în cealaltă, nimic bun nu ne așteaptă la final de zi. 

Se poate și fără vicii! 

Există însă și alternative. Există variante de a înlocui aceste vicii cu unele comportamente benefice pentru sănătatea noastră. Mai mult decât atât, nu va fi necesar să schimbăm tiparul alături de care ne-am obișnuit. Va fi necesar să schimbăm doar produsele consumate. 

  1. Înlocuiește cafeaua cu ceaiul

Putem păstra în continuare ritualul de dimineață, înlocuind cafeaua cu ceaiul.

În acest fel veți înlocui automat și dulciurile cu alte gusturi minunate, la fel de plăcute, însă mult mai sănătoase. 

Consultați oferta de ceaiuri Nutrisential. Iar dacă vă faceți și mai multe griji cu privire la sănătate, alegeți gama de tincturi pentru imunitate.

  • Înlocuiește dulciurile cu batoane proteice + fructe sau gustari cu aminoacizi vegetali!

Ești conștientă că atunci când alegi să consumi dulciuri, de fapt gustul e cel ce te atrage, nu? Poți obține o aromă plăcută și un gust dulce de care să te bucuri întreaga zi și fără a abuza de chimicalele din ciocolata de pe rafturile supermarketului. 

Alege să te îndulcești într-un mod sănătos! Vezi întreaga gamă de batoane prin care te poți bucura de gustări sănătoase și de mese nutritive și dulci în același timp. E disponibilă aici.

Batoanele Promopharma vor putea să-ți înlocuiască chiar și una din mesele principale, atât de importantă pentru sănătatea organismului tău.

  • Renunță la vizitele către fast food și înlocuiește-le cu sportul! 

Pe lângă faptul că poți înlocui gustările de tip fast food cu ceva mult mai sănătos din gama musli, acum poți beneficia și de alte avantaje alături de Nutrisential. Poți să-ți rezervi timpul petrecut la fast food într-un mod cu totul diferit: facând sport. 

Noi promovăm din totdeauna un mod de viață sănătos în care sportul, alimentația sănătoasă și obiceiurile potrivite se îmbină armonios, oferindu-ți energie, zâmbete și o stare de bine pe o perioadă îndelungată. 

Tocmai de aceea, îți putem oferi o linie de start și în această direcție. Trebuie să știi că a face sport nu înseamnă neapărat prezența într-o sală profesionistă. Poți face acest lucru și de acasă.

Urmărind cu strictețe și hotărâre un program și un plan de alimentație sănătoasă, vei ajunge cu siguranță să te bucuri nu doar de un corp mai frumos și mai sănătos, ci și de starea de bine și de energie de care simțeai că ai nevoie de atâta timp.

Let us know what you have to say:

Emailul tău nu va publicat. Completează cerințele marcate cu *

#bewellstore pentru prietenii noștri de pe Instagram!

-10% la prima comanda! Aboneaza-te la newsletter!

Închide Coșul tău
Nu aveți niciun produs în coș.
Puncte