Top 10 beneficii ale detoxifierii organismului si produsele pe care le poti folosi

Top 10 beneficii ale detoxifierii organismului si produsele pe care le poti folosi

0 comentarii

Știm destul de bine cât de benefică este o cură de detoxifiere pentru organismul nostru. 

De ce? 

Haideți să descoperim împreună, astăzi, principalele 10 motive pentru care o cură detox este necesară. 

Etapa de detoxifiere elimină toxinele din corpul uman

Principalul scop al detoxifierii este să ajute organele responsabile cu eliminarea surplusului alimentar. Cele mai multe programe detox sunt gândite pentru a ajuta ficatul, colonul și rinichii să își îndeplinească scopul cu mai multă eficiență. De aceea majoritatea programelor detox se bazează pe consumul de ceai de detoxifiere. Aici puteți găsi și gama de tincturi detox.

Detoxifierea reprezintă o modalitate de a acapara energie

De obicei, creșterea nivelului de energie este primul efect pozitiv al unei cure de detoxifiere. Nu te vei mai simți obosit și nu vei mai avea probleme cu trezitul dimineața în urma unui astfel de program. Acest lucru este logic, deoarece organele tale funcționează mai bine, corpul tău intră într-o etapă de purificare, iar acest lucru te ajută să te simți ușor și să-ți recapeți forțele. 

Detoxifierea ajută la păstrarea greutății

Este adevărat faptul că o cură de detoxifiere poate ajuta la menținerea greutății, iar uneoiri poate favoriza chiar și procesul de slăbire. Detoxifierea presupune un plan alimentar echilibrat, presupune consumul de fructe și legume, atât de avantajos pentru corp. De asemenea, consumul de ceai verde ajută la echilibrarea nivelului de colesterol în sânge, așa încât, cu ajutorul unui plan alimentar și cu nelipsitele exerciții fizice, corpul tău va reuși să ardă rapid caloriile și vei observa o tendință a sa de a deveni mai suplu. Pentru a beneficia de ajutor în această etapă, poți încerca să-ți suprimi pofta de mâncare. Poți folosi pentru acest lucru tinctura de slabit Nutrisential.

Detoxifierea întărește sistemul imunitar 

Acest lucru devine normal, din moment ce întreaga ta activitate zilnică se rezumă la exerciții fizice, la crearea și menținerea unui plan de alimentație sănătoasă, bazat pe fructe, legume, cereale și alte surse de fibre și calorii, fără grăsimi. Majoritatea curelor detox se bazează pe ingrediente care te ajută să absorbi în mod natural o mulțime de vitamine și să elimini toxinele. Acest lucru îmbunătățește automat sistemul imunitar. Pentru a ajuta acest proces, poți combina cura detox cu ceaiurile pentru imunitate. Aici găsești și gama de tincturi pentru sustinerea imunitatii.

Curele detox au efecte plăcute și asupra pielii

Pielea este unul din organele care reacționează cel mai rapid la procesul detox. Acest lucru se întâmplă în primul rând prin schimbarea mirosului. Eliminând toxinele din corp, ajutăm la înlăturarea mirosurilor neplăcute (respirația acidă din cauza stomacului). Acest lucru este evidențiat și de către piele. Aceasta își schimbă textura, fiind mult mai catifelată și ajungând să combată acneea. Există posibilitatea ca pielea să devină pătată sau să existe mâncărimi, însă este normal, din cauza eliminării toxinelor, să se întâmple acest lucru. 

Părul este un alt organ favorizat de detoxifiere

Beneficiile unei cure de detoxifiere se întâlnesc chiar și la nivelul podoabei capilare. Atunci când părul începe să cadă, să se rărească din ce în ce mai accelerat și să se rupă la cele mai slabe impulsuri, este clar că organismul nostru suferă. Detoxifierea întărește firul de păr, deoarece un tratament naturist și o dietă sănătoasă va elimina vitamina C în stare pură în organism, aceasta fiind extrem de benefică părului. Firele tale vor recăpăta strălucirea și rezistența de altă dată, iar părul chiar va începe să crească mai rapid. 

Detoxifierea te face să te simți mai tânăr

Este demonstrat faptul că o cură de detoxifiere poate avea efecte anti-aging. Dieta sănătoasă și ceaiurile detox accelerează procesul de dezoxidare, luptând împotriva radicalilor liberi care favorizează apariția unor boli și îmbătrânirea celulară.  Bineînțeles că detoxifierea presupune și o perioadă extrem de activă din punct de vedere fizic. Exercițiile fizice te vor face să-ți recapeți energia și să fii fresh pe întreaga perioadă a zilei.

Detoxifierea te ajută să renunți la unele vicii

Despre acest subiect am discutat și aici atunci când ți-am povestit cum te pot ajuta produsele Nutrisential să scapi de vicii. Este clar faptul că detoxifierea presupune purificarea organismului și promovarea unui stil de viață sănătos pe toate planurile. Consumul de ceai te va ajuta să înlocuiești cafeaua. Fumatul va fi inhibat de alimentația sănătoasă și de exercițiile fizice, la fal ca și în cazul consumului de alcool, iar produsele junk food nu vor mai exista pe lista ta de cumpărături. Acestea vor fi înlocuite cu mâncarea sănătoasă, cu fructele și legumele proaspete și chiar cu produse de tip cereale și semințe. 

Detoxifierea te ajută să devii mai creativ

Simțindu-te mai ușor și ajutându-ți corpul să se simtă plin de energie, vei putea gândi mai limpede. Astfel, mai ai un singur pas până la a profita de acest lucru și a gândi din ce în ce mai creativ. Spre exemplu, vei fi pus în situația în care trebuie să-ți prepari singură micul dejun. Curele de detoxifiere se bazează pe anumite alimente, iar acestea necesită îndemânare, timp și cunoștințe pentru a le putea găti într-un mod favorabil organismului tău. De asemenea, în cadrul curei de detoxifiere poți să te bazezi extrem de mult pe batoane proteice. Acestea pot fi combinate în funcție de scopurile tale, cu bauturile cu aminoacizi, cu fructele sau cu orice alt element al unei diete sănătoase. Poți găsi aici gama intreaga de suplimente de unde poți alege.

O cură de detoxifiere creează o stare de bine generală a organismului tău

Ajuntându-te să recapeți energia și forțele pierdute, ajutându-te să elimini toxinele din corpul tău și chiar să slăbești, eliminând surplusul de grăsimi dăunătoare organismului, detoxifierea este un proces care te echilibrează și îți oferă o stare de bine de lungă durată. Acest proces te obișnuiește cu anumite acțiuni și promovează intens un stil de viață sănătos.

Let us know what you have to say:

Emailul tău nu va publicat. Completează cerințele marcate cu *

#bewellstore pentru prietenii noștri de pe Instagram!

-10% la prima comanda! Aboneaza-te la newsletter!

Închide Coșul tău
Nu aveți niciun produs în coș.
Puncte